Als coördinator van een wekelijks televisieprogramma bij RTL 7 heb ik mezelf van creatieve televisiemaker ontwikkeld tot een allround projectmanager. Naast eindredacteur van het programma ben ik de schakel tussen verschillende partijen en afdelingen.

liefde voor het vertellen van
verhalen in beeld & tekst.Werkervaring

2015 - heden

Eye Media Television
Coördinator / Eindredacteur Ondernemend Nederland

Als coördinator van het wekelijkse televisieprogramma Ondernemend Nederland ben ik niet alleen eindverantwoordelijk voor een inhoudelijk sterk programma, maar ook aanspreekpunt en vooral schakelpunt tussen verschillende afdelingen. Met een strakke planning stuur ik verschillende teams aan. Zowel redactioneel als productioneel hebben we vaak te maken met mooie uitdagingen. Als eindredacteur is het naast het schrijven van verschillende teksten ook mijn taak om een team van redacteuren aan te sturen, te begeleiden en te ondersteunen bij hun eigen professionele en persoonlijke ontwikkelingen.

2012 - 2015

Eye Media Television
Verslaggever / redacteur

Als verslaggever was ik bezig met de productie van items voor verschillende televisieprogramma’s. Ik was de spil tussen de redactie op kantoor en de cameraploeg in het veld. Ik heb grote en belangrijke CEO’s mogen interviewen, bevlogen ondernemers mogen spreken en de mooiste dingen mogen zien. Met minimale input, interessante en sterke televisie items creëren.

2011 - 2012

LVB NETWORKS
Onderzoek content marketing

Een onderzoek naar de effecten van de inzet van content marketing binnen televisieprogramma’s.

2010 - 2011

LVB NETWORKS
Redactioneel / Productioneel medewerker

Ondersteunen van redactie en productie bij het produceren van verschillende branded content televisieprogramma’s.Vrijwilligerswerk

2016

RopaRun
Coördinator Videoteam Hamburg

De Roparun is een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Het videoteam volgt beide routes op de voet. Als coördinator op de route Hamburg stuur ik verschillende teams aan en heb ik nauw contact met andere coördinatoren en projectleiders in de organisatie. Tijdens dit jaarlijkse project wordt mijn flexibiliteit, creativiteit en vermogen om tot ad hoc oplossingen te komen flink op de proef gesteld, iets waar ik me naast het goede doel graag voor inzet.

2015

RopaRun
Eindredacteur

2010 - 2014

Stichting Kinder Oncologische Vakantiekampen
Videomaker

Produceren van een film om de kinderen een tastbare herinnering mee te geven. Naast een mooie gelegenheid om mijn technische vaardigheden te ontwikkelen, een prachtige kans om een onderdeel te zijn van dit fantastische initiatief en een mooie mogelijkheid om mijn sociale vaardigheden te ontwikkelen.Opleidingen

2008 - 2012

InHolland
Hbo Media & Entertainment Management

2003 - 2008

Pontes
Havo